LinksVolg ons

    LinkedIn

Partner van wereldspelers 

 

CHC Industry heeft vele jaren en wereldwijde ervaring in diverse industriële takken.

Wij zijn gespecialiseerd in samenbouw van pomp- en generatorsets voor offshore (scheepsbouw, luxe jachten), onshore (industrie) en utilities (scholen, ziekenhuizen).

CHC Industry is vooruitstrevend en levert kwaliteitsproducten. Bovendien kunnen onze klanten beschikken over een full service productielijn en een compleet team van specialisten.Add value to your brand

 

 15 jaar ervaring in slimme materiaalcombinaties

 full service productieproces: van snijden tot poeder coaten en eventuele assemblage van onderdelen

 compleet team van specialisten

 bewezen expertise in technieken en processenWat klanten zeggen
Wij luisteren goed naar onze klanten, en gebruiken de hierbij opgedane inzichten om aan hun wensen en behoeften te voldoen. Wij werken continu aan de ontwikkeling van onze producten.Wat klanten zeggen


Geen toekomst zonder innovatie!

 

Uiteraard kunnen wij niet innoveren zonder nauwe samenwerking met onze klanten. Het doelgerichte oplossend vermogen leidt tot hechte samenwerkingsvormen.

CHC industry anticipeert sterk op de ontwikkelingen in de markt. Zakelijk succes hangt dus in toenemende mate af van het vermogen om de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen. Kernwoorden daarbij zijn flexibiliteit en snelheid.

 

Samenwerken met één projectleider

 

Wij streven ernaar om de communicatielijnen binnen onze onderneming zo kort mogelijk te houden. Als klant onderhoudt u contact met één projectleider. Deze is verantwoordelijk is voor soepele communicatie en het in goede banen leiden van uw project. Planning, feedback en deadline worden daarbij uiteraard niet uit het oog verloren.

CHC maakt gebruik van nieuwe technologie en innovatieve ideeën om ook in de toekomst aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen.
Geïnteresseerd?    Bel of mail ons vrijblijvend                               Contact